CREATIEVE WORKSHOPS

Voor wie? Besloten groepen zoals verenigingen, feestjes, bedrijfsactiviteiten, familie gelegenheden, vriendengroepen, ect.

Workshop spelen met verf

Heb je wel eens het gevoel dat alles wat je doet onmiddellijk perfect moet zijn en je vooral nooit fouten mag maken? Mocht je jezelf daar ook een keer van willen bevrijden, dan is deze workshop op je lijf geschreven!

Tijdens de workshop gaan we elke vorm van stress rondom prestatiedruk uit het raam gooien en ons focussen op het proces van maken. We gaan een eigen boekje binden waarin we gaan experimenteren met vormen, kleuren en lagen verf. Dus trek je ouwe kloffie maar uit de kast, want je gaat geheid vies worden!

Voorbeeld offerte:
Groep van max. 20 mensen, 1,5 uur = €120,-

Workshop vulva kleien

Je hebt er vast wel eens een (of meerdere) gezien, maar heb je er ook wel eens een gekleid?

Tijdens deze workshop onderzoek je op een luchtige manier de schoonheid van onze geslachtsdelen door middel van klei. Je krijgt alle ruimte om de autonome kunstenaar in je naar boven te halen. Mocht je toch van wat meer houvast houden, wordt er stap voor stap met je mee gekleid. Hoe dan ook; het wordt een creatie om op je nachtkastje te zetten!

Voorbeeld offerte:
Groep van max. 20 mensen, 1,5 uur = €120,-

Workshop op aanvraag

Zeg je creatieve workshops, zeg je MAVE! Ik heb zelf al een aantal workshops ontworpen, maar ik ben van alle markten thuis. Dus mocht je tijdens het afwassen opeens heel erg de behoefte hebben om iets creatiefs te doen met al je collega’s, de vereniging of met de fam… Bel mij, dan maken we samen een plan!